Víctor Pérez i Ricard Badia guanyen la BTT de Santa Pau, que ha comptat amb una participació de 128 ciclistes

Aquest diumenge s’ha disputat la 17a BTT de Santa Pau, una competició que ha reunit a 128 ciclistes de tota la demarcació. El garrotxí Ricard Badia s’ha imposat a la volta curta de 26 quilòmetres, mentre que Víctor Pérez ha guanyat el circuit de 32 quilòmetres.

Santa Pau s’ha omplert de ciclistes aquest diumenge per viure la dissetena edició de la seva prova de BTT. En total hi han participat 128 ciclistes vinguts d’arreu de Catalunya, en una prova que recorre en gran part el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La competició s’ha dividit en dos circuits, un de llarg de 32 quilòmetres i un de curt de 26. A la volta llarga s’ha imposat Víctor Pérez, amb un temps d’1 hora, 34 minuts i 33 segons, i que venia a la BTT de Santa Pau per acabar la seva preparació per la temporada competitiva de BTT.

Pel que fa a la volta curta, el vencedor ha estat el garrotxí Ricard Badia, amb un temps de 1 hora i 17 minuts. L’objectiu de Badia no era guanyar la prova, però tenia un motiu de pes per fer ràpid la cursa, i és que ha estat pare recentment.

Aquesta era la primera prova del Garrotxircuit, el Campionat de curses populars de BTT de la comarca.