Les diputacions de Girona, Tarragona i Lleida s’incorporaran al març a La Xarxa de Comunicació Local

El Ple de la Diputació de Barcelona va aprovar dijous l’entrada de la resta de diputacions catalanes a La Xarxa Audiovisual Local. Amb aquest gest. que ara hauran de ratificar les tres corporacions, es fa palesa la voluntat de les quatre entitats supramunicipals de sumar esforços per a la promoció de la comunicació de proximitat. Alhora, es reconeix el paper que La Xarxa, entitat impulsada per la Diputació de Barcelona, ha jugat com a plataforma de suport a l’audiovisual local de tot el país. L’acord per a l’integració de les diputacions de Tarragona, Girona i Lleida en l’estructura de la XAL s’ha aprovat amb els vots a favor de tots els grups, menys el PP i el PSC que s’han abstingtut. La previsió és que al llarg durant el mes de març la resta de diputacions aprovin el mateix acord en sessió plenària.