El recapte extraordinari del Carnaval d’Olot ha obtingut 2.500 quilos de productes que han anat destinats al Centre de Distribució d’Aliments

Aquest any el Carnaval d’Olot ha tingut una vessant solidària molt important. En el marc de la celebració, es van recollir fons per a l’Escola Joan XXIII d’Integra, a través del sopar de colles que es va fer dissabte 21 de febrer a la nit. Durant la jornada també es va organitzar un recapte extraordinari al Supermercat Carrefour, promogut pel Centre d’Iniciatives Turístiques i a benefici de Càritas. L’entitat ha qualificat d’extraordinària la resposta ciutadana que ha tingut la iniciativa. Al llarg de la jornada es van recollir 2.500 quilos de productes, que han estat traslladats al magatzem del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa per al seu repartiment.

Els organitzadors destaquen també que la immensa majoria de les aportacions s’han ajustat a la demanda dels productes concrets que fan més falta en aquests moments, tal com s’havia demanat. En un comunicat, Càritas ressalta que un cop més s’ha posat de manifest l’extraordinària resposta de la nostra ciutadania davant de la crida feta per ajudar les persones més necessitades, fins i tot en accions tan festives i populars com pot ser el Carnaval d’Olot.