L’Institut La Garrotxa rep 14.900 euros d’ajuda per al projecte Gutenberg 3D

L’Institut La Garrotxa ha rebut gairebé 15.000 euros en guanyar, juntament amb deu instituts més de tot l’estat espanyol, una ajuda pel disseny i aplicació de projectes de millora de l’alumnat en agrupacions de col·laboració professional.

El projecte Gutenberg 3D es basa entorn de l’ús de les impressores 3D per fomentar el treball a l’aula i col·laboratiu. 11 centres educatius de tot l’estat espanyol han rebut un total de 150.000 euros per tirar endavant projectes educatius que no tan sols tinguin utilitat didàctica sinó també per a la societat: per exemple, s’estan imprimint pròtesis amb les impressores 3D, d’aquí la importància d’aquests elements amb presència creixent a tot el món.

El projecte, a més, ajuda a ensenyar el treball en equip als més de 90 alumnes dels diversos instituts participants. A l’institut La Garrotxaes du a terme a través de la col·laboració dels alumnes de segon de mecànica i de segons l’automatització en tres projectes. No serà fins al Robolot, a mitjan abril, quan el públic olotí podrà observar i endendre bona part de la feina que s’ha fet en aquest projecte conjunt.

x