El director general de Joventut inaugura la nova Oficina de la Garrotxa a l’Espai Ideal per donar servei a 8.600 joves de la comarca

El director general de Joventut, Toni Reig, va inaugurar ahir a la tarda l’Oficina Jove de la Garrotxa. El nou equipament comparteix espai amb el servei de dinamització juvenil ‘Ideal’ i donarà servei als 8.602 joves d’entre 15 i 29 anys de la comarca.

La nova Oficina Jove de la Garrotxa oferirà assessorament personalitzat i especialitzat sobre orientació laboral, formació i orientació acadèmica. L’obertura de d’aquest servei ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot. És la setena que s’obre a les comarques gironines.

L’Oficina atendrà tota mena de qüestions relacionades amb la joventut, tot i que estarà especialitzada en treball i educació. És un nou servei per al projecte d’integració de les àrees de joventut que s’està duent a terme entre l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal.

L’espai Ideal va registrar un total de 5.900 usos el 2014, amb una major afluència els divendres. L’horari d’atenció al públic de la nova Oficina de Joventut s’oferirà els dilluns i els divendres de les 10 del matí a la una del migdia i, a les tardes, de dilluns a dissabte de les 4 a les 8.

 

Deixa un comentari