El PSC critica “l’estat de deixadesa” del carrer Pou del Glaç i reclama que es portin a terme les mesures que incloïa la moció aprovada sobre la via

El PSC d’Olot critica l’estat de deixadesa en què segons apunta es troba el carrer Pou del Glaç d’Olot. El Partit dels Socialistes considera que aquesta és una artèria principal de circulació de la trama urbana, amb un considerable volum de circulació diària i que s’amplia molt notablement a les hores punta.

Creuen que el seu carril bici ha quedat descafeïnat, amb una zona de càrrega i descarrega on s’hi aparquen camions de dimensions considerables a totes hores, fet que dificulta molt el pas dels vehicles i vianants. El Grup recorda que ja fa més de dos anys que ho va exposar al Ple de l’Ajuntament, amb una moció que va ser aprovada però que no ha vist mai la llum. El PSC demanava crear una petita zona d’aparcaments al costat del Carrer Eiximenis, en un solar que no te cap ús; i a més, fer un conveni amb la promotora immobiliària que es va quedar el solar de l’antiga fàbrica Alzamora perquè cedís a l’Ajuntament una part del solar en forma de donació o de lloguer. Així es podria eixamplar el carrer, donar continuïtat al carril bici, crear una zona d’aparcaments i fer una vorera més ample, i aprofitar per fer una paret de tanca nova.