La Secretaria General de l’Esport reconeix a 23 esportistes garrotxins com a ‘Joves promeses gironines’

L’Auditori de Girona va acollir ahir l’acte de lliurament del trofeu Joves Promeses de l’esport gironí, que va atorgar la Secretaria General de l’Esport. Van ser reconeguts fins a 23 esportistes garrotxins.

Els receptors del guardó van ser una formació completa com tot l’equip juvenil del Club de Patinatge Artístic Olot, així com els nedadors Lídia Huete, David Granados i Òscar Saura, del Club Natació Olot. També es va reconèixer al triatleta Aleix Domènech i a la promesa del Club Ciclista Olot Marc Serrat, així com al palista del Club Tennis Taula Olot Arnau Roca i la tennista sorgida del Club Tennis Olot Júlia Payola. Els premis reconeixen cada any als esportistes gironins entre 14 i 18 anys que han guanyat una final catalana, o han vençut en categoria absoluta en competicions federades.