Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot

Xucu-Pà torna als escenaris. Ho farà en un concert homenatge organitzat pel festival elMini d’Olot, el proper 28 de març. Diversos músics garrotxins també versionaran en aquest espectacle les mítiques cançons del grup; l’homenatge es completa amb la preparació d’un documental sobre els Xucu-Pà.

Segurament tots els garrotxins majors de vint-i-cinc anys tenen al record els Xucu-Pà, un grup musical que va néixer als anys vuitanta i va viure el seu màxim esplendor durant els noranta. Ara fa onze anys que no pugen als escenaris, però el festival elMini els vol reivindicar; per aquest motiu, Olot viurà un concert homenatge als Xucu-Pà, els màxims exponents del rock-bacó, un estil 100% garrotxí.

Al concert, a banda dels Xucu-Pà, també hi pujaran altres músics i grups d’Olot i la Garrotxa que han versionat temes mítics de la banda per a l’ocasió. A més, el festival elMini prepara un documental sobre el grup, fet per Marc Planagumà. Fins i tot el mateix cartell del concert, fet per Mar Domene, recorda els quatre treballs del grup, a partir de la iconografia que van conformar. El concert de Xucu-Pà serà el proper 28 de març a la Sala el Torín d’Olot.

Deixa un comentari