Diumenge al migdia tindran lloc la benedicció dels animals i la Cavallada al centre d’Olot

Diumenge al migdia a l’església de Sant Esteve d’Olot tindrà lloc la benedicció dels animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni. Com és habitual, l’associació Units pel Cavall organitzarà la tradicional cavallada. A les 9, uns 200 cavalls de ramaderies de totes les comarques de Girona, es concentraran als terrenys de l’antiga estació. Començarà llavors l’esmorzar. A les 12 del migdia els genets iniciaran la cercavila que anirà fins a Sant Esteve, on els cavalls seran beneïts. Després, el grup farà fins a dues voltes entorn del Firal i finalment, tornaran a l’origen del recorregut.

Aquest any el pendonista d’honor serà Jaume Tané, molt vinculat al món del cavall i també de la comunicació. Ell, juntament amb l’associació Units pel Cavall, participaran a la cavallada mare del proper 7 de juny a Girona, en representació de la Garrotxa.

x