La cervesa artesana garrotxina Poch’s Basalt és l’única de l’estat en aconseguir una medalla d’or a la Craft Beer Cup d’Irlanda

L’empresa productora de cerveses artesanes Poch’s ha aconseguit una medalla d’or a la Craft Beer Cup d’Irlanda amb la Basalt, la cervesa negra de la marca. En aquest esdeveniment hi participaven mig miler de cerveses artesanes de tot el continent, i Poch’s ha estat l’única marca estatal en aconseguir el màxim reconeixement.


La Basalt és la cervesa negra artesana de les tres que produeix regularment l’empresa Poch’s de Castellfollit de la Roca; el reconeixement ha arribat dins la categoria Stout del Craft Beer Festival d’Irlanda, el país de la cervesa negra, essent l’única marca artesana de tot l’Estat que ha aconseguit una de les nou medalles d’or que s’han repartit al certamen.

Tot i això, hi ha una altra cervesa de la mateixa marca que ha rebut un premi: a la categoria Hefeweizen, la Poch’s Blat ha obtingut la medalla de plata. Era la primera vegada que Poch’s participava en aquest esdeveniment, on 18 jutges especialistes en cervesa artesana van determinar el passat cap de setmana quines eren les millors. Al concurs hi participaven mig miler de cerveses procedents de 24 països diferents.

Notícies relacionades:

Neix ‘La Minera’, la nova cervesa artesana del Ripollès

La cervesa ‘Pochs’ de Castellfollit de la Roca, una empresa Leader

‘Pingüí’, la nova cervesa garrotxina

x