La Generalitat busca la implicació del sector privat per donar sortida a les explotacions que no poden gestionar correctament els purins

La Generalitat busca la implicació del sector privat per donar sortida a les 137 explotacions que no poden gestionar correctament els purins, la majoria d’elles a Osona i el Segrià, després del tancament de les plantes de tractament. Es tracta de buscar un model público-privat de gestió mancomunada, amb possible aportació de capital estranger. De la solució que es doni per aquestes explotacions en depèn que no es creï una sobre oferta a les empreses de la comarca.

Notícies relacionades:

El conseller Pelegrí aplaudeix la proposta d’INNOVAC alternativa al tancament de plantes de purins, assecant-los amb energia solar

Els ramaders garrotxins estan preocupats pel tancament de les plantes de purins d’Osona

 

x