L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, assegura que s’ha anat al màxim de ràpid en la gestió de la variant nord

El diputat del PSC al Cogrés Àlex Sáez ha denunciat la lentitud de la gestió per la variant d’Olot, malgrat que Convergència i Unió governa tant a la Generalitat com en els ajuntaments implicats. Qui ha volgut respondre a la crítica és l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas. Al diputat li ha dit que el projecte del tram que pertany a la Generalitat ja està redactat i l’ha pogut veure, però li ha recordat que al projecte li falta una part, que és el tram que pertany a la l’Estat, que tot just té l’estudi de traçat a exposició pública. “No podríem anar més ràpid amb la variant d’Olot”, ha sentenciat en una entrevista a OLOT TELEVISIÓ.

Notícies relacionades:

PSC i CiU s’acusen mútuament per la lentitud en la gestió de la variant d’Olot

Foment es compromet a redactar un projecte per a la variant d’Olot de forma ràpida i “plenament acordada” amb els ajuntaments

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, anuncia que ja hi ha consens pel traçat definitiu de la variant de les Preses

x