L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, es presentarà per última vegada a les eleccions municipals

L’actual alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, repetirà com a cap de llista de Convergència i Unió i Reagrupament a les eleccions municipals. Ha anunciat un acte oficial de proclamació amb el president de la generalitat i també ha deixat entreveure algunes de les propostes que farà per a la propera legislatura.


Les imatges del president de la Generalitat Artur Mas, proclamant Josep Maria Corominas com a alcaldable d’Olot es repetiran el dia 28 d’aquest mes. Corominas també ha explicat que es presenta per última vegada als comicis de la ciutat per acabar la legislatura, però no ha tancat la porta a reptes que se li puguin presentar més endavant.

Preguntat per OLOT TELEVISIÓ en roda de premsa, Corominas també s’ha referit a la possibilitat de perdre les eleccions i ha explicat que seria un fracàs personal, però que tot i això, seguiria com a cap de l’oposició.

La llista que presentarà la federació serà de continuïtat. Entre els 11 primers noms, només hi haurà 3 canvis. També el programa electoral anirà encarat a seguir amb l’obra d’aquests primers quatre anys de mandat. Ha deixat entreveure projectes importants que traçaran les línies del programa electoral que afectarien l’hospital vell, els camps de futbol de la ciutat o el projecte del parc dels volcans, entre altres.

Un programa que es presentarà amb tots els detalls de cara a Sant Jordi, amb els comicis a tocar.

 

 

x