Orfeó Teatre transporta el públic a un tribunal americà en l’estrena de l’obra ‘El procés de Mary Dugan’

Orfeó Teatre presenta un nou espectacle: és ‘El procés de Mary Dugan’, una adaptació d’una obra americana del 1927, i que es va convertir en un clàssic del Teatre de Gènere. ‘El procés de Mary Dugan’ es representarà durant els propers dos caps de setmana.

L’obra ens desplaça als anys vint, enmig d’un tribunal americà, on cal fer justícia per l’assassinat d’un famós prohom de la ciutat de Nova York. L’acusada, Mary Dugan, té tots els números de ser la culpable d’aquest crim. Aquesta és la trama de la nova obra d’Orfeó Teatre, on el públic formarà part del jurat popular que ha de decidir el futur de la protagonista.

A l’obra hi intervenen 18 actors diferents, i tindrà lloc els dies 7, 8, 14 i 15 de març, a partir de les vuit del vespre.

Notícies relacionades:

El grup de teatre ‘Farandulacis’ interpreta la ‘Cançó de Nadal’ de Charles Dickens a l’Orfeó Popular Olotí

Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí amplien les funcions i es representaran els dies 3 i 4 de gener

x