S’inaugura una mostra de treballs d’alumnes de l’Escola Pia sobre Joan Brossa al claustre de l’Hospici

El claustre de l’Hospici  acull una exposició de treballs artístics d’alumnes de l’escola Pia d’Olot sobre Joan Brossa. La mostra serà visitable des del dia 4 de març fins el 5 d’abril i inclou més de 80 obres, fetes per alumnes de totes les edats, des de P3 fins a 4t d’ESO.

L’itinerari que segueixen, transversal i totalment interdisciplinari, ha inclòs alumnes des de l’etapa 3-7 fins a 4t d’ESO, han estudiat Joan Brossa i han elaborat els seus treballs a partir d’aquest autor. Fets a partir de materials reciclats, els alumnes han creat més de 80 obres que s’inspiren en l’escriptor. El material que es podrà veure és totalment inèdit i inclou poemes visuals, poemes objectes o cal·ligrames entre altres. La mostra es podrà visitar fins el dia 5 d’abril.

Notícies relacionades:

Els graus de Formació Professional de l’Escola Pia creen ‘Fun Track Garrotxa’, una empresa de rutes turístiques per la comarca

L’Escola Pia d’Olot aplica un nou sistema educatiu