El CPA Olot disputarà el Campionat Estatal de Patinatge artístic de grups de xou a Saragossa

El Club Patinatge Artístic Olot també té una cita molt important aquest cap de setmana, concretament demà a partir de les cinc de la tarda. Les patinadores garrotxines diputaran el Campionat Estatal de Patinatge Artístic en la categoria de grups de xou gran, al pavelló Príncep Felip de Saragossa.

Després de guanyar el campionat Català amb solvència, el CPA Olot intentarà revalidar el títol estatal aconseguit l’any passat, sumar la 12a medalla d’or en aquest torneig i guanyar el passi per al campionat Europeu d’Alemanya i el Mundial de Colòmbia. El club olotí n’ha guanyat 11 en els últims 14 anys. La coreografia amb què competiran, ja ho saben, és el ball anomenat Sobreviure. El president del club, Joan Fàbrega, va declarar al programa La Banqueta d’Olot Televisió que els números aconseguits al campionat català els avalen per ser favorits, i que l’equip ha fet un salt qualitatiu en els últims mesos per afrontar la competició amb confiança i seguretat.

Notícies relacionades: 

El CPA Olot guanya el Campionat català de grups de xou amb Sobreviure i completa un cap de setmana gloriós pel club

El CPA Olot arrenca la temporada aconseguint la tretzena victòria consecutiva al Campionat Provincial de Girona

x