El president del Consell Comarcal del Ripollès admet que la Generalitat no els havia informat de l’estratègia sobre la variant d’Olot però deixa clar que no estan molestos

La variant d’Olot és només una peça del projecte del nou traçat de la Nacional 260 plantejat pel Ministeri de Foment, que va des de l’enllaç de la Canya fins a la connexió amb la C-38, al Ripollès. Com saben, la Vall de Bianya ha demanat que no es faci una nova carretera al seu terme municipal, i es millori el traçat de l’actual via. La Generalitat ha acollit la proposta i Foment també s’hi va mostrar receptiu a la reunió mantinguda a Madrid. De prosperar, el replantejament modificaria el projecte i la connexió amb el Ripollès.

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, de Convergència i Unió, admet que ni la Generalitat ni cap altra institució no s’havia posat en contacte per informar-los o demanar-los l’opinió, però ha volgut deixar clar que no estan molestos.