Es declara un incendi en un cobert de l’empresa paperera LC Paper de Beuda

Deu dotacions de bombers han treballat aquest dijous per extingir el foc que s’ha declarat per causes desconegudes a l’empresa LC Paper de Beuda, en un cobert apartat de la fàbrica on s’emmagatzemaven bales de paper. Els bombers han rebut l’avís passades les sis de la tarda i el vent ha fet que es compliquessin els treballs d’extinció. Al voltant de les onze de la nit el foc estava controlat.

Passaven pocs minuts d’un quart de set de la tarda quan s’ha encès l’alarma: s’havia desfermat un incendi en un cobert de 400 metres quadrats prop de la nau principal de la fàbrica LC Paper de Beuda. Ràpidament, deu dotacions de Bombers vingudes de diferents punts de la demarcació s’han mobilitzat per tal d’apagar les flames. El fort vent ha complicat les tasques d’extinció i a més, en un primer moment es temia que el foc pogués arribar a un dipòsit d’amoníac que es trobava molt proper. Després de més de tres hores de feina l’incendi ha quedat pràcticament controlat, tot i que els Bombers remullaran la zona tota la nit. El foc només ha cremat les bales de paper situades en un cobert de l’empresa; afortunadament, no s’han de lamentar danys personals.