La festa de Sant Antoni causarà restriccions de trànsit al centre d’Olot diumenge al migdia

Aquest diumenge 8 de març se celebra a Olot la festa de Sant Antoni, amb una cavalcada que sortirà del recinte de l’antiga estació del tren a 3/4 de 12 del migdia i arribarà a l’església de Sant Esteve, al centre de la ciutat, sobre dos quarts d’una.

L’Ajuntament d’Olot informa que, amb motiu de la cavalcada, estarà prohibit aparcar al passeig d’en Blay durant tot el matí i una part del circuit de vianants quedarà tancat i bloquejat a partir de 2/4 de 12. El trànsit procedent del c. Lorenzana serà desviat cap al carrer Marià Vayreda i el que vingui pel Marià Vayreda procedent de la carretera de Santa Pau serà desviat cap al carrer Lorenzana. Els vehicles que circulen per l’avinguda Reis Catòlics seran desviats cap a la plaça Catalunya o bé quedaran retinguts a la cruïlla de l’Ideal. A d’altres carrers, el trànsit quedarà retingut mentre passi la cercavila. La situació quedarà normalitzada a partir de les dues de la tarda.

Notícies relacionades:

Diumenge al migdia tindran lloc la benedicció dels animals i la Cavallada al centre d’Olot

 

x