La UE Olot buscarà la victòria més difícil en l’enfrontament contra el Nàstic de Tarragona

La Unió Esportiva Olot juga demà a la tarda un partit fonamental per contra el líder, el Nàstic de Tarragona. Els homes d’Antonio Rodríguez estan a mitja taula, i un bon resultat contra l’equip tarragoní suposaria una injecció de moral pels garrotxins després d’alguns resultats discrets.

La sensible baixa d’Héctor Simón pot condicionar un partit interessantíssim per a l’Olot, que es troba tan a prop del descens com de la promoció. El Nàstic serà un rival dur de pelar: és líder de la categoria amb 4 punts d’avantatge sobre el Lleida. Però l’ambició és total.

A la primera volta els garrotxins van sortir despistats al terreny del Nou Estadi i el Nàstic arribava a la porteria amb comoditat fins que a la represa, Rayco va marcar l’únic gol del partit, que va suposar la derrota garrotxina. L’Olot espera mostrar una versió molt diferent de la de Tarragona.

L’equip comptarà amb una afició que li ha estat fidel encara que els darrers partits els resultats no han acompanyat i Rodri ha fet una crida a la gent perquè vagi al Municipal a gaudir de molt bon futbol, d’un partit “que fa uns anys ningú hauria pensat que pogués tenir lloc a Olot”.

En definitiva, un partit amb cara i ulls que podran veure per OLOT TELEVISIÓ demà mateix a les 8 del vespre.

Notícies relacionades: 

Olot Televisió retransmetrà el partit entre l’Olot i el Nàstic aquest dissabte a les 20:00h

L’Olot empata a zero contra l’Elx i perd Héctor Simon pel partit davant el Nàstic