Mercadona va augmentar les vendes un 2% al 2014 i supera els 20.100 milions d’euros de facturació

La cadena de supermercats Mercadona, que recentment s’ha instal·lat a Olot i que ja està construint una nova superfície comercial a la ciutat, ha presentat els resultats del 2014. Les vendes van créixer un 2% l’any passat fins a superar els 20 mil 100 milions d’euros.

Mercadona ha tancat l’exercici del 2014 amb 225 botigues a Catalunya i amb l’obertura de 19 supermercats, entre els quals hi ha el recentment inaugurat a la plaça Mercat d’Olot. La companyia té una plantilla de 10 mil 856 persones, totes amb contractes estables, i ha creat 294 nous llocs de treball. A aquestes xifres cal sumar-hi els interproveïdors catalans, és a dir, fabricants que produeixen exclusivament o en part per la cadena de supermercats. En el cas de la Garrotxa aquests exemples els trobem a Embotits Monter, Noel o La Fageda. Entre els projectes de Mercadona hi ha la construcció d’un nou i innovador bloc logístic a Abrera, al Barcelonès, que suposarà una inversió de 300 milions d’euros i proveirà a 250 supermercats de Catalunya i Aragó.

Notícies relacionades:

Mercadona ha invertit 1,8 milions d’euros en el nou supermercat de la Plaça Mercat