Olot Televisió oferirà en directe la final de la Copa de la Reina d’hoquei patins aquest diumenge a partir de les 12:40h

OLOT TELEVISIÓ també els oferirà diumenge, en directe, la final de la Copa de la Reina d’hoquei patins. La retransmissió es podrà seguir a la Televisió de la Garrotxa a partir de 3/4 menys cinc d’una del migdia, amb la narració del cap d’Esports d’m1tv, Josep Maria Spà, i els comentaris de l’entrenadora del Club Hoquei Patins Bigues i Riells, Mariona Carmona.

El Pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar serà la seu de la Copa, que arrenca avui a la localitat gironina i que compta amb la participació de fins a 6 equips catalans: CP Manlleu, Igualada Femení, Sferic Terrassa, CP Voltregà, Generali HC Palau de Plegamans i Banco Mediolanum CH Mataró. Completen el cartell de la competició l’Hostelcur Gijón i el CP Alcorcón. La desena edició de la Copa de la Reina d’hoquei patins permetrà comprovar si el CP Voltregà revalida el títol aconseguit l’any passat. Una victòria que, en cas de produir-se, confirmaria la supremacia de les osonenques en un torneig que ja han guanyat en cinc ocasions. Les segueix de lluny en el palmarès el Gijón, amb dues victòries.