El CPA Olot regna de nou al Campionat d’Espanya i aconsegueix el seu 12è títol estatal

El Club de Patinatge Artístic Olot aconsegueix un nou èxit: aquest dissabte s’ha proclamat campió d’Espanya per 12è cop a la seva història. Amb aquest resultat, les noies de Ricard Planiol es guanyen el bitllet per participar al Campionat Europeu que es celebrarà a Bremerhaven (Alemanya).


‘Sobreviure’ no és l’objectiu del darrer xou del CPA Olot: la darrera coreografia de Ricard Planiol s’ha menjat -com de costum- a les seves competidores, i ha assolit el primer lloc al Campionat d’Espanya de grups de xou. El grup olotí ho ha aconseguit aquest dissabte a Saragossa, on s’han sobreposat a dues petites caigudes per guanyar la competició amb una puntuació de 96’8 punts. Darrere seu s’han classificat el Reus Deportiu, amb una puntuació de 93’2, i el CPA Girona amb 92’2.

 Es tracta de la 12a victòria del CPA Olot en un campionat estatal, i aconsegueixen així el passi a l’Europeu de Bremerhaven (Alemanya), que arrencarà el proper 30 d’abril. D’aquí a quinze dies les olotines tenen una altra cita important, mitjançant el grup B i el juvenil, que afronten el Campionat espanyol de la seva categoria.
Notícies relacionades:

 

x