La Unió Esportiva Olot posa contra les cordes el líder però no pot puntuar davant l’efectivitat del Nàstic (1-2)

El líder de la L’equip de Rodri s’ha avançat en el marcador just a l’inici del partit amb un gol de Germán després d’un servei de cantonada, però s’ha trobat amb la resposta immediata del Nàstic, que s’ha acabat imposant també de corner a la segona meitat. L’estadi municipal ha registrat la millor entrada de la temporada per rebre el líder del grup. gona B visitava un estadi municipal que ha fet patxoca avui registrant la millor entrada de la temporada. Més de 1.700 espectadors han vist el partit en directe i, només de començar, han pogut celebrar el primer gol del partit. Germán avançava l’Olot amb un gran cop de cap a la sortida d’un servei de cantonada.

Això sí, el Nàstic és molt Nàstic i ha donat una resposta immediata a l’equip de Rodri pagant-li amb la mateixa moneda. Al minut 7, Xisco Campos ha posat l’empat al marcador. La primera meitat ha estat de futbol del bo i els dos equips han buscat controlar la pilota però no han trobat el camí per avançar-se en el marcador. A la represa, sense temps ni per asseure’s, els tarragonins han tornat a estirar d’un corner per posar l’1 a 2 al marcador. Rayco, al segon pal, ha posat el seu equip per davant. L’Olot ha estat millor que el Nàstic en el segon temps. Els de Vicente Moreno no han estat capaços de llançar a porteria i Musa, en la més clara dels de Rodri, ha enviat una pilota a la base del pal esquerra de la porteria de Reina.

El tècnic olotí ha posat tota la carn a la graella amb l’entrada de Trujillo, i a les seves botes han estat les ocasions més clares del matx. Això si, avui l’Olot estava de pega i no ha pogut amb el líder de la categoria, més efectiu que mai. Ara, els de Rodri es queden a mitja taula amb 36 punts i acumulen quatre jornades consecutives sense guanyar.

Notícies relacionades:

Retransmissió del partit UE Olot-Nàstic de Tarragona

 

 

Deixa un comentari