L’exposició de fotoperiodisme ‘Tossudament…’ inaugura la setmana de l’Olot.doc

Aquest divendres es va donar el tret de sortida als actes relacionats amb la Mostra Internacional de documentals Olot.doc, tot inaugurant una exposició de fotoperiodisme anomenada ‘Tossudament…’. Les imatges són dels grans actes que ha originat el procés: la V, la via catalana, el concert per la llibertat o les manifestacions de la Diada.

Can Trincheria, la seu d’Òmnium i l’Hospici acolliran l’exposició de fotoperiodisme ‘Tossudament…’, que es va inaugurar a la planta baixa d’aquest edifici divendres passat com a tret de sortida de l’Olot.doc. Els autors de les fotografies són Jordi Ribot, Joan Castro i Rubén García, de l’agència ICONNA

Es tracta d’una feina en equip que arriba a Olot després d’haver estat només a Girona. Les fotos de l’exposició també es poden adquirir en format de llibre per valor de 10 euros, i estaran exposades a les tres seus fins el 23 de març.

 

Notícies relacionades:

La Mostra Internacional de Documentals Olot.doc arriba a la 10a edició reben un 61% més de propostes que l’any anterior

Olot Televisió es converteix en el mitjà de comunicació oficial de l’Olot.doc per donar més projecció al festival