Nan Oliveras s’imposa en la 21a edició del Cros de Castellfollit de la Roca, que ha registrat un gran nombre d’inscrits

El triatleta olotí Nan Oliveras ha assistit a la prova per seguir amb la seva preparació i s’ha endut una àmplia victòria, igual que ja va fer en el Cros d’Olot de fa uns dies. El podi l’han completat Ferran Bosch i Ior Prigiani. En categoria femenina ha guanyat Ester Canalias, en un dia fantàstic que ha acollit a uns 150 atletes. 

CROS CASTELLFOLLITLa 21a edició del Cros de Castellfollit de la Roca arribava al municipi garrotxí acompanyada d’un clima esplèndid. El temps ha acompanyat i el sol ha brillat amb força durant tota la matinal d’aquest diumenge, i la prova ha reunit uns 150 corredors i corredores de totes les edats.

El Cros de Castellfollit ha estat la tercera prova del rànquing comarcal, i tenia la principal baixa de l’atleta insigne del poble, Genís Grau. El castellfollitenc tenia en la seva agenda el Campionat de Catalunya de duatló amb el seu nou equip, el Prat. Això si, la prova ha tingut un bon cartell i finalment hi han participat atletes de nivell. La principal atracció del matí ha estat la presència de l’olotí Nan Oliveras, que s’ha guardat aquesta jornada per competir en un circuit de casa.

El Triatló Castellfollit, club organitzador del cros del municipi, ha destacat la bona assistència de públic i la consagració d’una prova amb més de dues dècades d’història.

A la competició, que s’ha dut a terme pels voltants del poble, als paratges propers a la Jardinera Jaume, hi corrien atletes de totes les edats i la cursa més atractiva s’ha reservat pel final. El triatleta garrotxí i favorit de la cursa Nan Oliveras ha estat el guanyador de la categoria sènior amb un temps de 14 minuts i tres segons, seguit de Ferran Bosch i Ior Prigiani, tots dos del CN Olot.

En la categoria femenina, la vencedora ha estat Ester Canalias, del Terra de Volcans, seguida de Judit Riera, del Pescallunes.

Hi han participat els equips de la comarca, que han assolit grans registres en les categories de base. Una de les novetats ha estat la prova a l’sprint, que ha premiat al més ràpid a completar una volta al circuit. Castellfollit acollirà aquest mes l’altra prova important del seu club, el duatló, que es disputarà el proper 22 de març.