El CEF Bosc de Tosca s’endú els tres punts en el derbi de Les Preses de la tercera catalana de futbol (2-0)

Aquest diumenge les Preses va viure el seu derbi de futbol, entre l’Escola de Futbol Bosc de Tosca i les Preses. El partit es va decidir en una jugada clau, on el presenc Gerard Lucas va desviar una pilota amb les mans quan aquesta ja entrava a la porteria.


L’àrbitre va xiular penal i expulsió, de forma encertada, i Dorca va poder marcar així el primer gol pels jugadors d’Albert Danés al minut 56 de partit. El Bosc de Tosca remataria el partit al minut 68, després de la sortida d’un corner aprofitant un mal refús de la defensa visitant.

La victòria fa que el Bosc de Tosca, tercer, mantingui la persecució de la segona posició, que en aquests moments ocupa el CF Sant Jaume de Llierca. Les Preses es despenja d’aquesta lluita i es manté al quart lloc.

x