La cavalcada de Sant Antoni d’Olot reuneix més d’una cinquantena de cavalls de 20 poblacions de les comarques de Girona

Ahir al migdia, centenars de persones d’Olot i la Garrotxa van concórrer a la plaça Rector Ferrer d’Olot per beneir els seus animals a les escales de l’església de Sant Esteve, amb motiu de la festivitat de Sant Antoni.

Fins al centre d’Olot també s’hi van aplegar centenars de persones amb l’única intenció de veure desfilar la els cavalls i genets de la cavalcada de Sant Antoni. Amb més d’una cinquantena de cavalls de 20 poblacions de les comarques de Girona, la cavalcada va anar des dels terrenys de l’antiga estació de tren al centre per beneir els animals, i per acabar, van tornar al recinte firal per dinar, tot tancant la jornada festiva. Aquest any, el pendonista d’honor ha estat l’olotí Jaume Tané, que a la plaça Rector Ferrer va demanar un aplaudiment públic per a Ivan Masoliver, president d’Units pel Cavall i organitzador de l’acte.