La Dalla fa manifest el Dia de la Dona Treballadora a Olot amb la Companyia Pic Pic

En motiu del dia de la Dona Treballadora, 8 de març, La Dalla, col·lectiu feminista, va organitzar diverses activitats durant el cap de setmana. L’acte central, però, va ser un manifest a la plaça del Cine Colón ahir diumenge al migdia que va fer la Companyia PicPic. Així doncs, La Dalla va voler fugir del manifest clàssic de la simple lectura d’un text dalt un escenari, i va apostar per la creativitat, que van aportar els actors i actrius de la companyia garrotxina reivindicant l’igualtat de drets entre homes i dones, el dret a l’avortament sense restriccions per a les dones i la dignificació del treball.


Notícies relacionades:

La Dalla presenta les activitats que duran a terme el cap de setmana del 7 i el 8 de març en motiu del Dia de la dona treballadora

 

x