El CIT assumeix un error en l’assignació del premi local/comarcal del concurs de comparses del Carnaval i abonarà l’import del guardó a les dues colles afectades

En la Rua del Carnaval d’Olot que es va dur a terme el passat 21 de febrer, es va produir un error en la transcripció del sistema informàtic de les valoracions del jurat, corresponents al premi local/comarcal del concurs de comparses. Es va guardonar la colla Els Alots, en comptes de la colla Els Emmaskarats, a qui veritablement li corresponia.

El Centre d’Iniciatives Turístiques, entitat organitzadora del Carnaval d’Olot, lamenta i assumeix l’error que involuntàriament es va produir. Demanen a les colles afectades que acceptin les seves disculpes i informen que totes dues, tant Els Alots com els Emmaskarats, han rebut l’import del premi local/comarcal de comparses.

 

Notícies relacioandes:

La Santjoanenca s’emporta el primer premi de carroses del Carnaval d’Olot per segon any consecutiu

Els Gínjols d’en Bas guanyen el primer premi de la modalitat de comparses del Caranval d’Olot, per primera vegada a la seva història

Programa especial Carnaval d’Olot 2015

x