Els placers han venut entre un 10 i un 30% més durant els primers 100 dies de la nova Plaça Mercat d’Olot

La Plaça Mercat ha complert cent dies en funcionament. Els placers calculen que les seves vendes han augmentat entre un 10 i un 30% respecte l’antiga infraestructura; tot i això, demanen accelerar l’entrada de nous usos a l’hospital vell per incrementar el moviment de persones a la zona.

Es considera que un cop passats els primers cent dies d’alguna nova experiència es poden començar a fer valoracions sobre el seu funcionament. El nou edifici de la Plaça Mercat d’Olot ja ha complert aquests cent dies, i la valoració que en fan els placers és molt positiva. Els placers calculen que les seves vendes s’han incrementat entre un 10 i un 30% respecte l’anterior edifici, tot i que també ha augmentat l’horari d’obertura de les parades. De totes formes, els clients es mostren satisfets amb l’actual oferta i afirmen que ara compren amb més ganes al Mercat.

La inauguració de l’edifici és, en aquests moments, el principal pol d’atracció de la gent a la zona. Els placers esperen que en breu l’hospital vell torni a recuperar la seva activitat, per atraure persones i possibles clients a la Plaça Mercat. En aquests moments encara es desconeix quan s’introduiran els nous usos a l’hospital vell.

 

Notícies realcionades: 

Els placers del nou Mercat d’Olot i Mercadona coincidexen en dir que el primer mes “ha estat un èxit” 

x