ERC presenta la número 2 d’Olot, Anna Barnadas, i el resultat del programa participatiu, que aposta per la promoció de l’entorn i els avenços tecnològics

Esquerra vol aprofitar l’entorn d’Olot i les seves possibilitats en l’avenç tecnològic i la investigació, i així es reflexa en el seu programa electoral, per al qual ha rebut més de 300 propostes de la ciutadania. ERC planteja la creació d’un centre d’impuls d’empreses tecnològiques avançades, i un centre de tecnificació esportiva. El partit vol posar de relleu el seu caràcter obert i participatiu. Ho ha fet presentant qui serà la número 2 de la llista, la simpatitzant Anna Barnadas.

Anna Barnadas ha estat l’escollida per seguir Pere Gómez en la llista electoral d’Esquerra a les eleccions municipals del mes de maig. Llicenciada en biologia, ha basat la seva professió en els àmbits de la docència i el medi ambient. És sòcia de l’ANC i des de fa un any, és simpatitzant d’Esquerra. Amb aquesta elecció, el partit vol posar de relleu el seu caràcter obert i participatiu. Barnadas ha presentat els resultats del procés participatiu per a la confecció del programa electoral d’Esquerra. Fins la data, s’han rebut 315 propostes.

Esquerra vol potenciar les possibilitats de l’entorn d’Olot, sense centrar-se en el turisme, segons han expressat. El partit ha mostrat les seves diferències amb el projecte del Parc dels Volcans al voltant del Monstacopa proposat per Convergència i Unió. El partit diu que la variant d’Olot ha de ser la dels barris i les persones. Esquerra ha inclòs en el seu programa la creació d’un centre de tecnificació esportiva que aprofiti l’entorn i les instal·lacions esportives, que creuen que han de millorar. Aposten per la construcció dels nous camps de futbol del Morrot i la reforma o fins i tot la nova construcció de l’estadi Municipal. El partit creu que Olot és puntera en l’estudi d’aplicació de noves energies. En aquest sentit, preveu la creació d’un centre d’impuls d’empreses tecnològiques avançades.