La Fira de l’Embotit crea una aplicació per a mòbils sobre productes garrotxins i un espai de tast de pa

Durant el proper cap de setmana Olot tornarà a viure la Fira de l’Embotit, que aquest any comptarà amb 90 comerciants d’embotits, formatges i cerveses, dels quals un 25% elaboren els seus propis productes. El formatge de Cabrales és el convidat d’aquesta edició, que estrenarà un Espai del Pa així com una aplicació dels millors productes gastronòmics locals.

Arriba una nova edició de la Fira de l’Embotit d’Olot, i ho fa amb diverses novetats. Entre els diferents espais existents se’n crea un de nou: l’Espai del Pa, un producte molt lligat amb l’embotit i on es divulgarà el Tortell d’Olot i el Pa de pagès de crostó. A banda d’aquest nou espai, la Fira vol potenciar el caire familiar de l’esdeveniment incrementant les activitats infantils.

A més, fa anys que es convida a algun producte determinat a la Fira de l’Embotit; aquest 2015, el convidat és el formatge de Cabrales, que vindrà acompanyat de diverses activitats relacionades amb la seva zona de producció.

D’altra banda, aquesta Fira veurà el naixement d’una aplicació anomenada 100% Especialitats Gastronòmiques, que divulgarà els aliments típics d’Olot i guiarà als clients al punt de venda més proper. Tot perquè els productors locals puguin donar-se a conèixer.

La Fira de l’Embotit tindrà lloc pel centre d’Olot dissabte i diumenge, i comptarà amb la presència de 90 comerciants de formatges, cerveses i embotits, dels quals un 25% elaboren els seus propis productes. Enguany també s’especejarà un porc al Firal d’Olot, però aquest 2015 no es cuinarà, en motiu de la nova normativa del pla d’usos de la zona que impedeix cuinar al Passeig.

 

Notícies relacionades: 

El formatge, el vi i el pa esdevenen un gran complement per a la Fira de l’Embotit d’Olot 2014