L’empresa SOREA dóna 3.000 euros per la construcció d’un pou d’aigua no contaminada al Senegal

La Policia Municipal no és l’únic organisme que participarà amb la construcció de pous d’aigua no contaminada al Senegal. Empresa de serveis de subministrament d’aigua SOREA ha fet un donatiu de 3.000 euros a l’Associació de Cooperació pel Desenvolupament de Bantandicori. Aquesta ja fa anys que treballa per facilitar l’accés a aigua per al consum humà i els cultius, a través de la construcció de pous en petits poblats a la regió de Bantandicori, al Senegal. Els 3.000 euros que SOREA ha donat a l’associació suposen la meitat del cost total de la construcció d’un pou. Josep Maria Montserrat, de Sorea, anuncia també, que no només aporten la part econòmica sinó que també “estan disposats a ajudar si hi ha algun aspecte tècnic en el que puguin col·laborar”.

 

Notícies relacionades: 

La Policia Municipal d’Olot recull fons per construir un pou al Senegal