El Pavelló d’Esports d’Olot viurà un duel pel quart lloc entre el Club Bàsquet Olot i el Sant Andreu de Natzaret

El Club Bàsquet Olot segueix instal·lat a la banda alta de la classificació de Primera Catalana femenina. En el darrer partit les olotines van perdre contra el tercer classificat, el Sant Gervasi barceloní, per 55 a 45.
Les noies de Mari Comino, que ara per ara ocupen el sisè lloc de la taula amb un balanç de 12 victòries i 9 derrotes, s’enfrontaran aquest proper dissabte al quart classificat, el Sant Andreu de Natzaret, també de Barcelona. Ho faran al Pavelló d’esports d’Olot, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Les visitants només tenen una victòria més que les olotines.

Notícies relacionades:
El CB Olot de Mari Comino tanca la primera volta del campionat amb una victòria clara davant del BOET Mataró (57-31)