L’Olot s’enfronta en un amistós a la selecció sub-23 del Japó, enmig de la segona fase de compra d’accions del club

La Unió Esportiva Olot juga demà un amistós contra la selecció sub-23 del Japó. El partit començarà a les 6 de la tarda a l’Estadi Municipal i l’entrada és gratuïta; aquest enfrontament servirà per donar l’oportunitat a aquells jugadors que no han tingut una presència destacada al primer equip, perquè puguin gaudir de minuts de qualitat.
D’altra banda, recordem que ja ha començat la segona fase de compra d’accions en la conversió del club en Societat Anònima Esportiva. En la primera fase, es van vendre el 25% del total d’accions. Ara poden adquirir participacions tots aquells que van comprar-ne en la fase inicial del procés, amb un termini de dues setmanes, que s’acabarà el proper cap de setmana.

Notícies relacionades:

La UE Olot jugarà un partit contra un combinat sub-23 de la selecció japonesa

La UE Olot inicia el procés per a convertir-se en Societat Anònima Esportiva i demana als socis que comprin accions del club