Els locals de la Plaça Mercat d’Olot seran tots plens el proper mes d’abril

Els placers de la Plaça Mercat d’Olot fan un balanç positiu dels cent primers dies en funcionament de l’edifici. Ho atribueixen a la singularitat del Mercat i a la relació de clients amb la superfície comercial Mercadona, i comuniquen que en un mes l’edifici penjarà el cartell de comerços complets. D’altra banda, encara falten passos per revitalitzar la zona, i l’Ajuntament d’Olot ha anunciat que en un mes i mig podrien arrencar les obres d’adequació de l’hospital vell.

La Plaça Mercat d’Olot penjarà el cartell de complet el proper mes d’abril. És quan entraran en servei els tres espais comercials que queden per obrir al públic, on s’hi situaran dos negocis de restauració i un de serveis.

Malgrat això, tant placers com l’Ajuntament d’Olot afirmen que cal avançar passos per activar la zona del carrer Mulleras, una revitalització que s’hauria d’aconseguir amb l’entrada d’usos de l’hospital vell. Segons l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, en un mes i mig començaran les obres d’adequació de l’espai, començant per l’obertura d’una nova oficina de turisme, i després de l’estiu haurien de funcionar els nous espais comercials previstos.

De moment, el Mercat d’Olot funciona a bon ritme; el canvi d’horari en l’obertura de les parades i l’atracció de clients que fa Mercadona a la zona són dos factors clau per entendre l’increment de vendes de la Plaça entre un 10 i un 30%.

Precisament, la cadena de supermercats obrirà el proper mes de juny la nova superfície a la zona de Can Domènech, una obertura que comportarà la contractació de 25 garrotxins per treballar al nou centre.

Notícies relacionades:
– Els placers han venut entre un 10 i un 30% més durant els primers 100 dies de la nova Plaça Mercat d’Olot