El Sabadell de Jennifer Pareja accedeix a la Final Four de waterpolo

El Club Natació Sabadell de Jennifer Pareja es va desfer ahir de l’Imperia italià per 13 a 5, i accedeix d’aquesta manera a la Final Four per tercera vegada consecutiva. Les vallesanes, actuals campiones d’Europa, van passar per sobre les seves rivals en el partit de tornada per la disputa per passar a la final del títol continental. L’equip capitanejat per Jennifer Pareja, que va marcar dos gols, s’haurà d’enfrontar a la final a quatre contra l’Olympiacos grec, el Kinef Kirix rus, i l’UVSE hongarès.

 

Notícies relacionades:

– L’olotina Jennifer Pareja és la segona millor jugadora del món de waterpolo segons les votacions de la Lliga Europea de Natació
– Jennifer Pareja aconsegueix la Supercopa d’Espanya, el segon títol de la temporada
– Jennifer Pareja es proclama campiona d’Europa amb la selecció espanyola de waterpolo derrotant Holanda per 10 gols a 5

Deixa un comentari