El servei Tarda Jove destinat a orientar en matèria sexual es trasllada a l’oficina Jove d’Olot

El servei Tarda Jove es trasllada a l’Oficina Jove d’Olot, al segon pis del número 6 de la Plaça Clarà d’Olot.  El servei, destinat a orientar els joves en matèria sexual, seguirà oferint assessorament dues tardes a la setmana en aquest nou espai: els dilluns de 4 de la tarda a 8 del vespre i els dimecres de 5 a 7. L’any passat el servei va atendre 430 usuaris, des de l’antic Hospital d’Olot, que van preguntar sobre tot per la pèrdua de la virginitat, les malalties de transmissió sexual, la utilització de mesures anticonceptives, la interrupció voluntària de l’embaràs i la homosexualitat.

 

Notícies relacionades:
– El director general de Joventut inaugura la nova Oficina de la Garrotxa a l’Espai Ideal per donar servei a 8.600 joves de la comarca
– L’Ajuntament d’Olot destina 10.000 euros a iniciatives que seran decidides pels joves de la ciutat en una assemblea el proper 27 de març