El torneig de futbol adaptat MIC Integra per a persones amb discapacitat intel·lectual celebrarà la seva 3a edició

El Torneig Internacional de futbol de base MIC que se celebra a diversos municipis de la Costa Brava, celebrarà també la tercera edició del MIC Integra. Es tracta d’un torneig de futbol adaptat dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual, per treballar el valor que representa l’esport per aquestes persones.

El 15 torneig Internacional de Futbol base, el MIC, torna a repetir l’experiència del MIC Integra. Així ho ha anunciat aquest migdia el seu director, Juanjo Rovira durant la presentació d’un del tornejos de referència en el món del futbol.

La 15 edició del Mic se celebrarà del 31 de març al 5 d’abril a 19 municipis de la Costa Brava i comptarà amb la presència d’equips de més de 35 països diferents.

El jugador del FC Barcelona, Neymar da Silva, ha estat el convidat d’aquesta presentació i és que el davanter brasiler va guanyar l’edició del 2008. Enguany, i com a novetat es portarà a terme el MIC saludable i es tornen a repetir les jornades mèdiques.

 

Notícies relacioandes:
– El torneig de futbol base MIC se celebrarà a la demarcació de Girona fins el 2019

Deixa un comentari