Presentada la candidatura La Vall Plural Acord Municipal a les eleccions municipals a La Vall d’en Bas

La nova candidatura que es presentarà a les eleccions per la Vall d’en Bas es diu La Vall Plural Acord Municipal. La forma gent nova en el camp de la política que representa diferents sensibilitats i pobles del terme municipal. També s’hi troben membres del grup d’Esquerra. La candidatura es presenta amb la voluntat de canviar la política municipal, amb propostes inclusives que beneficiïn el màxim nombre de veïns de la vall.

El Mas Garganta de La Pinya va acollir la roda de premsa de presentació de la nova candidatura per a la Vall d’en Bas, la Vall Plural Acord Municipal, un grup independent associat a Esquerra format per persones que representen diferents edats, pobles i professions del municipi. El cap de llista és Lluís Amat, tècnic d’educació a l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot.
El grup encara no ha concretat la llista, que inclourà persones com l’actual cap de l’oposició amb Esquerra Republicana, Pep Garcia. Esquerra creu que la Vall Plural dóna la millor continuïtat al seu projecte.
La candidatura es presenta amb tres compromisos. El primer és treballar per la gent de la Vall d’en Bas, fent propostes, equipaments i serveis que siguin útils i necessaris per als veïns del municipi. El segon compromís és escoltar i estar a prop de la gent de la Vall. El seu tercer eix és el treball en equip. La candidatura conformarà el seu programa a partir de reunions sectorials i territorials.
La Vall Plural repartirà un primer díptic informatiu aquesta mateixa setmana. Li seguirà un segon, on es presentarà els membres de la candidatura. El grup vol conformar una llista de 21 persones, tot i que l’Ajuntament de la Vall d’en Bas només el formen 11. L’últim díptic informatiu explicarà el programa que quedarà del procés participatiu que estan portant a terme.