Detinguda una dona a Figueres en una operació de l’estat contra el gihadisme

La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada una noia de 18 anys a Figueres en una operació conjunta a tot l’Estat contra el gihadisme.  A Catalunya hi ha hagut detinguts a quatre municipis més, i se’ls acusa d’incitar a cometre atemptats contra l’estat i de seleccionar contactes per combatre a Síria i a Iraq.

Als volts de les 4 de la matinada una trentena d’agents de la policia s’han presentat al bloc de pisos on s’ha practicat la detenció de la sospitosa. La operació la dirigeix la Fiscalia de l’Audiència Nacional i el titular del jutjat central d’Instrucció numero 3, Javier Gómez Bermúdez. Els detinguts a Catalunya seran traslladats a la comissaria de La Verneda des d’on seran traslladats a Madrid

 

Deixa un comentari