El restaurant B-Crek d’Olot fa un donatiu per a material educatiu que anirà destinat a nens i nenes de Nova Delhi

L’empresa de restauració olotina B-Creck, guardonada a la darrera edició dels premis 100% Emprenedors, ha fet una donació solidària a l’Índia, concretament, a Nova Delhi. Sílvia Pararols, comercial de l’empresa, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que els diners aportats es destinaran a material educatiu. Els nens i nenes beneficiaris de l’ajuda viuen en un barri sense escola física, i aquest nou material contribuirà a millorar el seu aprenentatge.

D’altra banda, el restaurant olotí ha dondat a conèixer els fons recaptats durant la campanya de Nadal que organitzen per a l’escola Joan XXIII d’Integra. Aquest any, el restaurant ha recaptat 208 euros, que aniran destinats als alumnes de l’escola especial.