Josep Maria Corominas sobre les desavinences a CiU: “Si la discussió ha de ser continuada, no podem seguir junts”

Josep Maria Corominas demana a les direccions de Convergència Democràtica de Catalunya i de Unió Democràtica de Catalunya que es posicionin i actuïn per veure quin és el punt de trobada dels dos partits i així saber si poden continuar tenint un projecte comú. Corominas fa aquestes declaracions apuntant que la picabaralla mediàtica que estan duent a terme membres d’ambdós partits a través dels mitjans no fa cap bé a CiU.  “Ens hem de seure i decidir fins a on estem decidits a arribar; si per convergència la independència és una línia vermella que no pensem abandonanr, unió haurà de decidir fins a on està disposat a arribar” afirma Corominas que indica que tot i que aquestes desavinençes no es reprodueixen en les divisions olotines dels partits, “si ha de ser una discussió continuada no podem seguir junts. S’ha de pendre una decisió i no podem s posposant-ho en el temps”.

 

Deixa un comentari