La primera de les reparacions necessàries al ferm del vial Sant Jordi d’Olot s’abordarà la setmana vinent

L’aprovació dels pressupostos de la Generalitat permetrà finalment reparar el vial Sant Jordi d’Olot. La setmana que ve es taparan els sots i d’aquí a un mes i mig s’asfaltarà totalment. Quedarà pendent una actuació integral prevista probablement per al 2016, que consistirà a aixecar tot el ferm i col·locar-lo de nou.

La decisió del PP de portar els pressupostos de la Generalitat al consell de garanties estatutàries va retardar l’aprovació dels comptes del Govern, que incloïen una partida per a la reparació del vial Sant Jordi. El retard ha agreujat la necessitat d’arranjar el ferm de la via olotina. Amb els pressupostos de la Generalitat aprovats, ja es pot abordar l’actuació al vial Sant Jordi. El Govern contempla una primera fase d’actuació pressupostada en més de 200 mil euros. Després de les primeres reparacions, quedarà pendent una actuació integral necessària a la via. S’abordarà probablement durant el 2016, i consistirà a aixecar tot el ferm i col·locar-lo de nou. La Generalitat preveu per a aquests treballs una partida de més d’un milió d’euros.

Notícies relacionades:
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, anuncia que a el Govern començarà a reparar el ferm del vial Sant Jordi en les properes setmanes
El vial Sant Jordi d’Olot és l’única que aprova l’última auditoria del RACC, que apunta que la construcció de la variant millorarà la via

Deixa un comentari