Les obres per allargar la vida a l’abocador de Beuda s’iniciaran al mes d’abril

La Generalitat considera prioritàries les obres d’adequació de l’abocador de Beuda per allargar la seva vida. Ha subvencionat el Consell Comarcal de la Garrotxa amb un milió 300 mil euros perquè la corporació pugui emprendre l’actuació com més aviat millor. El Consell Comarcal ha informat a OLOT TELEVISIÓ que les obrres ja es troben en fase de licitació. El Consell Comarcal preveu adjudicar-les a l’empresa guanyadora en un període de 15 dies perquè les els treballs puguin començar el mes d’abril. L’actuació consisteix a preparar una nova terrassa per a les deixalles i construir una bassa per als residus anomenats lixiviats.

 

 

Notícies relacioandes:

El Govern aprova una subvenció directa d’1,3 milions d’euros per al Consell Comarcal de la Garrotxa per ampliar l’abocador de Beuda