L’Olot.doc estrena les projeccions amb l’exhibició del cèlebre ‘Ciutat Morta’ amb la presència d’un dels seus directors

La 10a Mostra Internacional Olot.doc va començar ahir la seva programació, i ho va fer amb un documental de pes, Ciutat Morta. La projecció comptava amb l’al·licient de comptar amb un dels seus directors, Xapo Ortega.


Els Cines Olot van acollir ahir la primera projecció de la 10a edició de l’Olot.doc. Es va exhibir el documental Ciutat Morta, que ha aconseguit una immillorable difusió amb un relat polèmic sobre l’actuació de la policia a Barcelona. La projecció va comptar amb la presència d’un dels seus directors, Xapo Ortega.
La Mostra Olot.doc compleix 10 anys. Aquests dies al hall dels Cines es pot visitar una instal·lació interactiva que recorda alguns dels documentals exhibits durant la primera dècada d’història del certamen. La sessió inaugural de la 10a edició tindrà lloc avui a les vuit del vespre a la plaça Pia Almoina amb un espectacle de Pim Pam Pum Foc, al que li seguirà la projecció als Catòlics del documental Good Night Sarajevo. A les 10 de la nit, als Cines Olot, es projectarà una sessió de curtmetratges seleccionats per a la mostra.
Les projeccions continuaran durant tot el cap de setmana, així com els actes commemoratius del 10è aniversari. Un de molt especial serà la sessió sorpresa d’aniversari que es projectarà demà a dos quarts d’11 de la nit després del sopar de cine.

 

Notícies relacionades:

L’exposició de fotoperiodisme ‘Tossudament…’ inaugura la setmana de l’Olot.doc
La Mostra Internacional de Documentals Olot.doc arriba a la 10a edició rebent un 61% més de propostes que l’any anterior
Olot Televisió es converteix en el mitjà de comunicació oficial de l’Olot.doc per donar més projecció al festival