Una UE Olot necessitada de bons resultats buscarà els tres punts després de quatre partits sense guanyar

La Unió Esportiva Olot va perdre per 1 gol a 2 contra una selecció japonesa sub 23, en un partit amistós, la Denso Cup. Tot i el mal resultat, el partit que de debò compta és el d’aquest cap de setmana contra el Sant Andreu al seu camp, on caldrà treure un bon resultat.

Malgrat jugar un partit amistós, l’Olot va tornar a perdre. Dos gols matiners, un del japonès Sawakami al minut 4 i un de Trujillo al 7, deixaven l’empat a 1 que duraria gairebé la resta d’un partit que serviria d’entrenament pels garrotxins. Els 9 canvis que va fer Rodri al llarg del partit eren símptoma de les provatures de l’entrenador. Però els japonesos tocaven i arribaven més fàcilment a porteria i el gol d’Izumiq que els donaria la victòria arribaria al 81′. Així, l’equip japonès, es va prendre el partit de forma molt més competitiva i això els va donar resultats.
L’Olot ara es centra en guanyar diumenge contra un Sant Andreu amb més urgència de punts que l’Olot i això el fa un rival molt perillós.
“Ha estat un partit d’assaig, de provatures a través d’un partit i ha anat molt bé”, va comentar ahir Rodri després del partit, “sobretot per veure jugadors que no juguen habitualment”. Però té una opinió clara sobre el que vindrà diumenge: “[El Sant Andreu] és un rival perillós, estan en una situació complicada, però no podem permetre’ns que equips de la zona baixa de la taula ens remuntin punts”.
També ahir es va anunciar la renovació de Musa per una altra temporada. “Al principi amb l’altre ‘míster’ va ser una mica difícil, però jo sempre he dit que aquí he vingut a guanyar-me un lloc i així ho he pogut fer”, va afirmar el jugador.
Els experiments s’han acabat i toca anar sobre segur. Amb el retorn d’Uri després d’una baixa massa llarga, convindrà treure un bon resultat a Barcelona per no haver de començar a patir.

 

Notícies relacionades:
L’Olot s’enfronta en un amistós a la selecció sub-23 del Japó, enmig de la segona fase de compra d’accions del club
La Unió Esportiva Olot posa contra les cordes el líder però no pot puntuar davant l’efectivitat del Nàstic (1-2)

Deixa un comentari