El CB Olot fa una mala primera meitat de partit i es veu superat amb claredat pel Sant Andreu de Natzaret (55-77)

Les jugadores de Mari Comino han deixat escapar al rival en el marcador des de l’inici i, tot i fer un bons darrers quart, ja no hi ha hagut temps per a la remuntada davant d’un Sant Andreu efectiu i mereixedor de la victòria.

Derrota sense pal·liatius del sènior femení del CB Olot davant del quart classificat. En un duel d’alçada, les de Mari Comino es volien mostrar fortes i seguir en la bona dinàmica, col·locades en la sisena posició de la primera catalana. Però aquest dissabte a la tarda no ha pogut ser. El Sant Andreu de Natzaret ha passat pel damunt de les olotines i, des del primer periode, ha marxat amb claredat en el marcador. En els primers dos quarts les locals han anat veient com el rival ampliava poc a poc la diferència en l’electrònic i la falta d’efectivitat no ha permès a l’equip poder respondre amb contundència.

Les de Mari Comino han intentat acostar-s’hi amb bones fases de joc interior i bons llançaments des de la línia de 3 punts, però les badalonines no han deixat d’anotar des de dins i des de fora sense donar espai per a la sorpresa a la capital de la Garrotxa.

Tot i l’àmplia i incontestable derrota, el CB Olot segueix a la zona alta de la taula lluny de la zona de descens i està complint l’objectiu de la temporada més aviat del que s’esperava. Amb 12 victòries i 10 derrotes, el balanç és del tot esperançador de cara a la permanència.

El proper partit del CB Olot serà molt important ja que les olotines visiten el Club Natació Terrassa. Les egarenques tenen tan sols una victòria més que les garrotxines en la  classificació.

 

Notícies relacionades:
El Pavelló d’Esports d’Olot viurà un duel pel quart lloc entre el Club Bàsquet Olot i el Sant Andreu de Natzaret

Deixa un comentari