El Taller Reyes organitza una demostració de maquinària a la Zona Esportiva Bosc de Tosca

El Taller Reyes ha organitzat per aquest diumenge una jornada de demostració de maquinària agrícola a la Zona Esportiva Bosc de Tosca que ha estat oberta al públic durant tot el dia fins les 19 h del vespre.

La Zona Esportiva Bosc de Tosca s’ha omplert d’activitat durant tot el dia de diumenge. Des de les 9 del matí fins a les 7 del vespre hi hagut activitat però per una vegada no ha estat exclusivament esportiva. El Taller Reyes hi ha organitzat la tercera edició d’una jornada de demostració de maquinària agrícola oberta a tothom.

El temps ha respectat l’acte que des de bon matí ha atret molta gent: en consonància amb la demostració de maquinària també s’ha organitzat un torneig de futbol per a nens, que ha atret molta gent cap al Bosc de Tosca.

Josep Reyes, l’organitzador, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “portem les màquines per provar-les” no només per ensenyar-les. Això ha fet que els nens també poguessin veure com funcionen tallagespes, serres i altres tipus de maquinària i treure’s la curiositat de sobre en el que el mateix Reyes ha valorat com “un èxit”.

x